Tilaus- ja toimitusehdot

Toimitamme tuotteet mahdollisiman nopeasti yleensä seuraavana päivänä maksun nähtyämme, postilla, matkahuollolla tai vastaavalla. 

Oma kuljetus ovelle asti, sovitaan tapauskohtaisesti. Kuitenkin 14 vrk sisällä. (tämä ollut hyvin käytetty kuljetusmuoto varsinkin isomille esineille ja erittäin arvokaille tai särkyville esineille, Eteläisen suomen ja pohjanmaan alueella)

Toimitusehdot

Voimassa 01.01.2018 alkaen

Verkkokauppa/tuotekatalogi

Miantica y:tunnus 1091007-5 myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron, kuitenkin suurin osa tuotteista on marginaaliveron alaisia; ”Marginaaliverotusmenettely, ei sisällä vähennettävää veroa” . Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan  ottamalla yhteyttä ja maksamalla tillle ennen tuotteen toimittamista. Laskutus vain sopimuksen mukaan ja maksuaika sovitusti 8-14 päivää.

FI15 4350 0010  0574 36  Miantica/Mia Lamppu

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Muut ehdot

Pidämme oikeuden perua tilaus mikäli, sen toimittaminen on vaikeaa, esim. erittäin särkyvän, koon tms. esineen kuljettaminen ei ole mahdollisita sen vuoksi. Tai tuote onkin jo myyty.  Tästä tiedotamme asiakasta kuitenkin tilauskohtaisesti.  Tuotteet ovat myyjän omaisuutta kunnes ne ovat kokonaan maksettu.

Toimitustavat ja -kulut

Sovitaan tuotekohtaisesti, kuitenkin käytämällä halvinta kuljetusmuotoa. Omaa kuljetusta käytetään mahdollisimman paljon.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-3 päivää. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla. Oma kuljetus suoritetaan viimeistään 14 vrk kuluessa, sopimuksen mukaan.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.  Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen mia@miantica.fi  tai postitse alla olevaan palautusosoitteeseen. Tuote tulee palauttaa samalla kuljetusmuodolla millä tuote tuli 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta, jollei toisin sovita. Palautuskustannuksista vastaa asiakas. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. 

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen ja tuotteen saapumisesta.

Palautusosoite:

Antiikkiliike Miantica
Tunnelitie 8
23600 Kalanti
puh 040 527 5455

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme palautuneen lähetyksen kulut.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon.Mikäli kuljetus viottunut kuljetuksessa, ota välittömästi yhteys kuljetusyritykseen.