Antiikkikierros 2019

Vuoden 2019 Antiikkikierros järjestetään 9.-10.2.2019 jo 20:en kymmenen kerran on takanapäin.

Onnea 20. Antiikkikierros 2019 voittajalle!!!
Arpaonni suosi Katja Martilaa Raumalta.

Tervetuloa lunastamaan isoa Kupittaan Saven maljakkoa,Kiitos kaikille asiakkaille ja kävijöille, teitte tapahtumasta taas upean!

Tee Antiikkikierros Vakka-Suomessa

Kaksi antiikkiliikettä järjestävät upean tapahtuman jo 20. kerran.  Antiikkikierros kerää antiikin ystävät ympäri Varsinais-Suomen  ja keräilijöita aina pääkaupunkiseudulta ja Ruotsia myöten. Tapahtuman järjestää, Antiikkiklaara ja Miantica.  Tervetuloa myös uudet kiertäjät. Tapahtuma on Helmikuun toisena viikonloppuna, 9.-10.2.2019.  Miantica tunnelitie 8 kalanti. Klaara nopperlantie 1 Lokalahti. Kaikki liikkeet avoinna 10-17 molempina päivinä. Liikkeissä tarjoilua , arvontaa ja paljon tarjouksia.

Antiikkikierros perinnettä pitävät yllä Miija ja Ulla

Miija Lamppu-Syrjä Mianticasta ja Ulla Sainio Klaarasta

Juhlavuoden Antiikkikierros 2019

Päivitämme tähän lähiaikona lisää informaatiota, vanhalla kaavalla mennään, mutta muutoksia luvassa Mööpeli jättää väliin tämän vuoden. Mutta yllätyksiä on luvassa juhlavuotena

Antiikkikierros 2018

Iso kiitos kaikille kiertäjille, vilskettä riitti niin et unohtui ottaa kuvia.

Arvonnassa Mianticassa voitti Merimieskoiraparin Rinnola Matti Mynämäeltä. Onnea voittajalle.

Kolme antiikkiliikettä järjestävät upean tapahtuman jo 19. kerran.  Antiikkikierros kerää antiikin ystävät ympäri Varsinais-Suomen  ja keräilijöita aina pääkaupunkiseudulta ja Ruotsia myöten. Tapahtuman järjestää Antiikkimööpeli , Antiikkiklaara ja Miantica.  Tervetuloa myös uudet kiertäjät. Tapahtuma on Helmikuun toisena viikonloppuna, 10-11.2.2018.  Miantica tunnelitie 8 kalanti. Mööpeli häähäntie 561 Kalanti, Klaara nopperlantie 1 Lokalahti. Kaikki liikkeet avoinna 10-17 molempina päivinä. Liikkeissä tarjoilua , arvontaa ja paljon tarjouksia. Vakka-suomen sanomien juttu.

Antiikki&desing tapahtumakalenteri

Huomaa,  että mikäli tulet katsomaan jotain ennalta katsottua varmistathan sen olevan Kalannin liikkessä. Kysele.

antiikkikierrosyhteiskuva2017

UUSIKAUPUNKI –MAALAUS 400 –VUOTIS JUHLAN KUNNIAKSI Vakka-Suomen Taideyhdistyksen viime syksyisessä vuosinäyttelyssä esillä olleesta Rauno Luttisen uusikaupunkilaisen Jukka Syrjän ilmavalokuvan pohjalta tekemästä ”Uusikaupunki 400 vuotta” –maalauksesta on teetetty kankaalle 45 x 55 cm:n kokoinen kehystetty, ripustusvalmis laadukas taidekopio. Alkuperäistyö uudenkaupungin kaupungin omistuksessa ja kaupunginjohtajan seinällä. Viikonlopun myös Mianticassa voit tehdä tilauksen. Taulun hinta toimituskuluineen on 250 €.

Antiikkikierros tiedustelut ja lisätiedot