Antiikkikierros täyttää pyöreitä 20 v.

Vuoden 2019 Antiikkikierros järjestetään 9.-10.2.2019 jo 20:en kymmenen kerran on takanapäin.

Kiitos kaikille vanhoille ja uusille kiertäjille!!!

Tee Antiikkikierros Vakka-Suomessa

Kaksi antiikkiliikettä järjestävät upean tapahtuman jo 20. kerran.  Antiikkikierros kerää antiikin ystävät ympäri Varsinais-Suomen  ja keräilijöita aina pääkaupunkiseudulta ja Ruotsia myöten. Tapahtuman järjestää, Antiikkiklaara ja Miantica.  Tervetuloa myös uudet kiertäjät. Tapahtuma on Helmikuun toisena viikonloppuna, 9.-10.2.2019.  Miantica tunnelitie 8 kalanti. Klaara nopperlantie 1 Lokalahti. Kaikki liikkeet avoinna 10-17 molempina päivinä. Liikkeissä tarjoilua , arvontaa ja paljon tarjouksia.

Antiikkikierros perinnettä pitävät yllä Miija ja Ulla

Mia Lamppu Mianticasta ja Ulla Sainio Klaarasta

Juhlavuoden Antiikkikierros 2019

Päivitämme tähän lähiaikona lisää informaatiota, vanhalla kaavalla mennään, mutta muutoksia luvassa Mööpeli jättää väliin tämän vuoden. Mutta yllätyksiä on luvassa juhlavuotena

Antiikkikierros 2018

Iso kiitos kaikille kiertäjille, vilskettä riitti niin et unohtui ottaa kuvia.

Arvonnassa Mianticassa voitti Merimieskoiraparin Rinnola Matti Mynämäeltä. Onnea voittajalle.

Kolme antiikkiliikettä järjestävät upean tapahtuman jo 19. kerran.  Antiikkikierros kerää antiikin ystävät ympäri Varsinais-Suomen  ja keräilijöita aina pääkaupunkiseudulta ja Ruotsia myöten. Tapahtuman järjestää Antiikkimööpeli , Antiikkiklaara ja Miantica.  Tervetuloa myös uudet kiertäjät. Tapahtuma on Helmikuun toisena viikonloppuna, 10-11.2.2018.  Miantica tunnelitie 8 kalanti. Mööpeli häähäntie 561 Kalanti, Klaara nopperlantie 1 Lokalahti. Kaikki liikkeet avoinna 10-17 molempina päivinä. Liikkeissä tarjoilua , arvontaa ja paljon tarjouksia. Vakka-suomen sanomien juttu.

Antiikki&desing tapahtumakalenteri

Huomaa,  että mikäli tulet katsomaan jotain ennalta katsottua varmistathan sen olevan Kalannin liikkessä. Kysele.

antiikkikierrosyhteiskuva2017